Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ongeval beek en donk

Een tankwagen en een personenauto frontaal op de N279 bij Beek en Donk met elkaar in botsing gekomen. Beek en Donk - Op de rotonde BroekdalerbaanN279 met de GemertsewegN272 in Beek en Donk heeft vrijdagmiddag 24 september een ongeval plaatsgevonden.


Dode En Gewonde Bij Ongeluk Beek En Donk Foto Ed Nl

Lieshout - Op de Beekseweg N615 tussen Lieshout en Beek en Donk is maandagavond 19 juli een motorrijder frontaal op een tegemoetkomende auto gebotst.

. De traumahelicopter kwam ter plaatse bij het ongeval in Beek en Donk. De vrachtwagen is daarbij in brand gevlogen. Directe Inzet En Donk 162159 Regio Brabant Zuidoost 22. De 112 meldingen worden via P2000 naar bijvoorbeeld het juiste brandweerkorps gestuurd.

1 day agoBEEK EN DONK - Op de N279 bij Beek en Donk zijn zondagavond een tankwagen en een personenauto frontaal op elkaar gebotst. Tijdens het incident vloog een melktanker in brand. Dan staat de 112 melding hier waarschijnlijk al tussenHeb jij zelf 112 nieuws uit jouw regio. Dinsdag 14 september 2021 2Vandaag - Kindermisbruik komt niet aan bod na moord op Pim Fortuyn.

De plaats Beek en Donk valt onder de P2000-regio Brabant-Zuidoost. De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Het ongeval gebeurde rond 1820 uur op de Broekdalerbaan N279. In de afgelopen dertig dagen is de brandweer van Beek en Donk 9 keer gealarmeerd en moest de ambulance 82 keer naar die.

Zondag 21 november 015 Lees meer. 1 day agoBEEK EN DONK - Op de N279 bij Beek en Donk is zondagavond een ongeval gebeurd met een vrachtwagen en een personenauto. Na een frontale aanrijding met een ander voertuig op de N279 bij Beek en Donk vloog een melktanker in brand. Vrijdag 3 december 1431 Lees meer.

1 day agoBEEK EN DONK - Zondagavond 9 januari tegen 1820 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Broekdalerbaan - N279 in Beek en Donk. De hulpdiensten in Beek en Donk een plaats in de provincie Noord-Brabant reageren onder meer op 112 meldingen die bij de veiligheidsregio binnenkomen. Bij een frontale botsing tussen twee automobilisten op de Gemertseweg in Beek en Donk is zaterdagmiddag een bestuurder om het leven gekomen. De automobilist raakte gewond bij het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 1815 uur. Een tankwagen en Tesla waren door onbekende oorzaak. Ongeval beek en donk. BEEK EN DONK - In de nacht van zaterdag op zondag vond er rond 325 uur op de rotonde aan de Broekdalerbaan in Beek en Donk een ernstig eenzijdig ongeval pla.

Beek en Donk Pieter Breughellaan. Beek en Donk - Vrijdagmiddag 21 mei rond 1430 uur heeft een flink ongeval plaatsgevonden aan de Biezenw Lees verder Persoon gewond door botsing tussen twee personenautos Beek en Donk - Donderdagavond 13 mei rond 2215 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de N615 met de Lees verder. Foto Bert Jansen 1. Dodelijk ongeval op Beekseweg tussen Lieshout en Beek en Donk.

Het ongeval gebeurde omstreeks 2230 uur. De tankwagen is bij de aanrijding in brand gevlogen. Laarbeek Beek en Donk Donk. Dinsdag 28 december 602 Lees meer.

Beek en Donk is een plaats in de provincie Noord-Brabant en valt onder de veiligheidsregio Brabant-ZuidoostDe hulpdiensten in Beek en Donk reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. Hoor jij een sirene bij jou in de buurt. Zaterdag 27 november 1216 Lees meer. De motorrijder een 32-jarige man uit Beek en Donk is bij het ongeval om het leven gekomen.

De weg was de rest van de avond in beide richtingen afgesloten. Een overzicht van alle 112 meldingen en 112 nieuws in Beek en Donk afkomstig van politie brandweer ambulancedienst andere 112 hulpdiensten en social media.


Dode Bij Ernstig Ongeval Op N279 In Beek En Donk Weg Dicht In Beide Richtingen Foto Bd Nl


N9bl8cqmgbyqnm


Verongelukte Vince 32 Reed Erg Hard Maar Het Was Geen Wegrace Omroep Brabant


Dode En Gewonde Bij Ongeluk Beek En Donk Foto Ed Nl


Motorrijder 32 Uit Beek En Donk Omgekomen Bij Botsing Met Auto In Lieshout De Peel Ed Nl

Post a Comment for "ongeval beek en donk"